Followers

Disclaimer: denne blog er en reaktion - ikke noget angreb

Wednesday, January 30, 2008

Forskellig fra alt.....


Det siges, at lykke er at være et med alt. Som fostre i moders skød er vi et med alt, som fødte forskellige fra alt. Vi tilbringer resten af vores tilværelse med at søge at blive et med alt igen, en tilstand der først opnåes permanent, desværre, når vi dør. Igen.
Men ultimativ ulykke er at være forskelllig fra alt.
Britney Spears står på allermest djævelske vis mellem succesens lykke og den private ulykke, som feteret passager i den store, Damien Hirst- dødningehoved-dekorerede stereovisions-medie-HUMMER og som trafikoffer for samme, den som køretøjet ikke bare bevæger sig henover, men bakker tilbage og kører ned i asfalten, igen og igen og igen mens blitzene smælder...
"Do you need to talk to someone, Britney?", spøger chaufførerne med påtaget bløde stemmer, der emmer af oplagstal og forsider, dæmonstemmer, der lokker direkte ind i døden, som fem-årige lokker hinanden til at springe højere oppe fra...indvendigt boblende af fryd over snarlig undergang, død, der ikke er een selv, vanvid, der er en andens, og fornemmelsen af at være eet med alt, der forstærkes ved at lade andre, Britney, være så forskellig og ultimativt ensom som nogen på denne lille forbandede planet kan være!

Det varmer os. Fører os et sted hen. Til helvede. Hvor alle er forskellige fra alle andre og alt omkring os - i en billed-loopende uendelighed.

Se selv og gys! Og husk imens: Det kan også ske for dig...

1 comment:

Anonymous said...

døden er markør for at du må prøve igen, i en ny form.
lektien skal fattes og udføres 'live'