Followers

Disclaimer: denne blog er en reaktion - ikke noget angreb

Wednesday, January 23, 2008

Kage og cirkus



Tænk hvis regeringen virkeligt var liberale...men der er flere regler og offentlige ansatte end nogensinde. Vi er viklet ind i uendelige korstog, kontrol-fetishisme og det militærindustrielle komplex. Er idealet USA? de skulle til at besøge New Jersey og gå mere 100 meter væk fra bilen.
Mentalt er fællesskabet afløst af segment-tribal byttehandel med varer og identitets-spejling. farmerdating.dk Snart er alle rum liberaliserede, så man ikke er i tvivl om hvad man skal. andet end at være kræmmere. Vi behandler allerede hinanden som varer. Selvom vi har kassen, er friheden væk...chefen og konen ved vi ikke kan skride, for så skrider boligen -og derfor presses vi i bund, med misbrug af medicin, mad og vin til følge.
Trods ekstra bonus bevillinger og beføjelser lader Politiet lader idioterne dræbe hinanden i det offentlige rum, så vi bliver hjemme og ser tv. Tv er reduceret til rent mikrofon-holderi for de store interessegrupper og Knut, og ræset internt i medieland er så hårdt at der højst er plads til pudsigheder og at give folket hvad det vil have, ikke hvad de måske drømmer om. Drømmene om det nye, der traditionelt er varetaget af kulturfeltet, er gået i retro-formalisme. Og nu alt musik og billeder og snart også film er gratis på nettet, hvem skal så fordybe sig? Lav kontaktpris er målet. Intet andet.
Hvem magter så at lege og brokke sig - to nødvendige ting for evolutionen.
Selv romantiske protester som Blekingegade, punk, terror og 69 kan gøres til samfundsbevarende underholdning og mere angst og kontrol.
Så bliv inde, gør som de andre, vær bange og nyd det hule sus lige før krakket...vi kan hurtigt blive nød til at dyrke blødere værdier igen, når vi ryger på røven!
Liberalismen har været fantastisk til at hive os ud af fortidens mørke, men som mental virus er den en pest. Hvem har alternativet?

No comments: