Followers

Disclaimer: denne blog er en reaktion - ikke noget angreb

Wednesday, November 14, 2007

Om at bruge våben til reperationer....

http://news.bbc.co.uk/1/hi/world/americas/7091904.stm

...ovenpå en helt forudsigelig og de-facto-ingen-ændringer-i-Dannevang på valgnatten, ser jeg, muligvist urimeligt sløret, et par paralleller mellem 2,6 millioner friværdi-borgeres selvfede stemmen med pengepungen, og den utålmodige amerikanske herre fra ovenstående artikel, der forsøgte at få en bolt af sin bil ved hjælp af et haglgevær...

Så velkommen til endnu fire års minimalstats-blyregn over Denmark, the 51st State of The USA....vi kan godt vinke endeligt farvel til: Fred i vor tid, Folkeskolen som vi kendte den, DSB, Post Danmark, Frihed under ansvar og gratis behandling på sygehusene.....og vi kan godt sige goddag til: Flere Døde unge mænd i krig, Terrorpakker og masseovervågning, Permanente Visitationszoner, Idelig Brugerbetaling, tog fra Arriva(men heller ikke til tiden) og en ældrebyrde på størrelse med World Trade Center, smidt i nakken på alle under 50, sendt af sted af en 68-generation, der som bekendt OGSÅ, eller måske NETOP også tæller Anders Fogh og Bendt Bendtsen....
Håber faneme bolten kom af!

1 comment:

Anonymous said...

Desværre er systemet gearet mod våbenbrug, det ender altid i at være systembevarende. LSD i drikkevandet er bedre...men jeg forstår dit raseri - tre ugers farce hvor man hopper på at politik måske betyder noget, at det ikke bare er dm i løgn for sinker på administration som drug som det plejer...og at gå ind i det er de samme som at blive fanget af en ond inerti mod midten.
Min konklution er:
A/ Valget er en tidsrøver der er lavet til at tage ansvaret væk fra individet så man glemmer at stemme med sin tid, sine handlinger, ord og penge.

B/ Med de liberale kræfters massive styrke er den eneste chance for oppositionen at der kommer en så ond lavkonjuktur, at de borgerlige vil overlade det helt beskidte arbejde til de rød/grønne.

C/ Der er masser af spændende lande med rart klima og bredbånd man kan leve i for småpenge så man slipper for den danske folkekomedie, der er ved at blive en gyser.