Followers

Disclaimer: denne blog er en reaktion - ikke noget angreb

Thursday, November 15, 2007

Qvortrup i skilsmisse

Hvorfor skriver ingen medier den efterhånden ganske velunderbyggede historie om at Henrik Qvortrups kone omsider er skredet fra sin psykopat af en mand og har søgt trøst og husly hos sin gode veninde, Bente, der er gift med Naser Khader. At Qvortrup derfor kunne tænkes at have et motiv for sin (ikke så velunderbyggede) historie om Naser Khaders angiveligt sorte arbejde?










Er det for at beskytte Qvortrups privatliv? Har han fortjent det?

4 comments:

Anonymous said...

Superinteressant historie. Har du en kilde på oplysningen?

Anonymous said...

ja, hvor kommer den fra?
Naser dumpede da han troede han kunne være venner med de socialt radioaktive fyre Jeppesen og Henrik Q. - hallo.
Ud over det er der alt for lidt om Q.s fetish for flyveplaner - han er metaudgaven af aerospotterne fra flyvergrillen - har et helt kontrolrum hvor han checker flytider derhjemme - selvom han ikke rejser ofte. Det virkeligt spændende spørgsmål med Q. er om han reelt nogensinde ophørte med at spinne for Fogh...check hans konti nu!

Wiesengrund said...

Jeg har to kilder uafhængigt af hinanden. Den ene er journalist på Politiken, den anden bor lige i nærheden af Qvortrup og Khader. Begge hævder at den er god nok. Det er naturligvis ikke noget bevis, men jeg betragter begge som mere pålidelige end den håndværker der angav Khader. Man kunne jo simpelthen spørge Qvortrup og se hvad han siger.

Wiesengrund said...

(Og skulle det vise sig at være et løst rygte, er det stadig vand i forhold til hvad Qvortrup har trukket andre igennem).