Followers

Disclaimer: denne blog er en reaktion - ikke noget angreb

Thursday, October 18, 2007

Selvpromoverende gøglere


Til alle jer narcissister, afslut nu! Vi mærker jeres hensigter og bliver forstemte. Vi gider ikke høre mere fra tordenskjolds meningsløse soldater - det er da fint hvis i har noget at sige, men jeres meninger er som dagens t-shirt, valgt fordi den bare siger så meget(men ikke for meget) om sagens egentlige kerne, dig. Dit liv er en stor iscenesættelse af dig som en moderigtig vinder. Du krydrer det med en smule mainstream eller hermetisk kultur du fremhæver som ganske extraordinær, og dyrker gentleman-dyder, da det ikke skal hedde sig du er et uempatisk dumt svin. På toppen krydrer du så med ironi, som katapultsæde ud hvis trenden skifter. Samtidig tilstår du dine dårlige sider i lange monologer, men bliver ved med at have dem. Efter italesættelsen skal de ses som charmerende tegn på menneskelighed og åbenhed. Vandbærerer og snobber flokkes om at bruge dig som trojansk hest ind på de bonede gulve, hvilket er perfekt da du ikke omgiver dig med nogen eller noget der kan anfægte det. Vennerne er skiftet med funktionelle netværk og bumserne kan da godt underholde ved middagen og bringe nye ideer fra gaden på banen, men de får ikke lov at overnatte. Selvfølgelig har du aldrig penge nok (-hvem har det ?), men det er en anden sult der driver værket - hvad med at kigge dig i spejlet og erkende du måske godt kan eksistere udenfor beskuernes optik? Aflys din pr medarbejder nu! Drop det modeshow. Tag en pause. Du er over sidste salgsdato. Du har taget plads fra nok vigtigere ting - nu skal vi bare have redaktørerne til at fatte at standupklovner og selvpromovører skal have en pause nu. Indholdet tilbage tak.

3 comments:

Peter Erichsen said...

hahahaha....
på foto sprog kalder man dem for linse-lus og dem er der sgu mange af

Anonymous said...

Luk nu røven Kristian Stadil, Henrik Vibskov, Angora, Tal R, Djuna Barens, alle kokke og stylister, Noa Reddinton, alle studieværter og modeller, Master Fatman og alle med navne de selv har fundet på, 90% af folketinget, Jahconfetti og alle i Citadel, Trendymøller, Voice, alle livsstilsjournalister, musikprogrammet og Soundvenue, Tommy Troelsen, Thomas Blakman, 90% af alle gæster i tv, dig?

Peter Erichsen said...

90% fortyndet, nej tak!!! er ikke vær at samle på, 10% koncentrat jo tak!!! go teroi!!! der er smarte som teather kulisser men hræver heftig sene-teknik, men tar selv æren... hik hik.... vi skal til fest nu hvor vi ikke er inviteret det er sjovt ses